De beste mini lening van 2019!

Waarom zou je een mini lening afsluiten? Met een mini lening heb je snel en gemakkelijk een relatief klein bedrag tot je beschikking met een minimaal risico. Veel mensen lenen dan ook met een specifiek doel. Ze lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing, een nieuwe auto, afbetalen van een andere lening of vakantie. Als je spaargeld hebt is het handiger om dag geld te gebruiken voor je doel.

Bij het afsluiten van een lening is het verstandig om de duur van de lening in de gaten te houden. Als je bijvoorbeeld ieder jaar op vakantie wilt, is het handig om de lening niet langer te laten lopen dan 1 jaar. Mocht je om de 3 jaar een nieuwe auto willen rijden, adviseren wij je om voor een lening te gaan die je in minder dan drie jaar afbetaald. Dit zorgt er voor dat je nooit meerdere leningen tegelijk hoeft af te betalen.

Verschillende mini leningen

Onze ervaring leert dat het verstandig is om verschillende aanbieders van leningen te vergelijken. U kunt hiermee vele duizenden euro’s besparen. Wij hebben voor u al de beste opties op een rij gezet. Kies met een goed gevoel één van onze aanbieders en ga niet met louche partijen in zee.

Wij hebben bij de vergelijking onbetrouwbare partijen achterwege gelaten. Wij hebben in onze vergelijking van lening aanbieders vooral gelet op de volgende voorwaarden:

  • Looptijd mogelijkheden van de lening. Deze zijn bij de door ons vergeleken partijen erg gunstig
  • Rente
    Het is voor uw portemonnee prettig om minder rente te betalen. Daarbij wilt u echter wel bij een betrouwbare partij lenen.
  • Verzekering
    U heeft vaak de mogelijkheid om extra verzekeringen af te sluiten bij uw lening. Denk hierbij aan een betalingsbeschermer of overlijdensrisicoverzekering. Ga altijd goed bij jezelf na of je die wel écht nodig hebt en wat de eventuele kosten zijn. Een uitvaartverzekering is altijd het overwegen waard. Zo voorkomt u dat u naasten voor onverwachte financiële problemen stelt.
  • Aflossing Let goed op dat u niet voor een aflossingsbedrag kiest die u moeilijk kunt nakomen. Dit kan nare gevolgen hebben bij het terugbetalen van de lening.

Welke verzekering moet ik kiezen?

De meest gemaakte fout bij het afsluiten van een lening zijn de verzekeringen die er aan verbonden zijn afsluiten. Aanbieders willen u naast een lening ook graag een verzekering aanbieden aangezien ze daar ook geld mee verdienen. Kijk altijd erg kritisch naar dergelijke voorstellen. Het komt geregeld voor dat u ze niet nodig blijkt te hebben.

De meeste banken schelden uw schuld kwijt na uw overlijden. Echter zijn er ook partijen die na uw overlijden aankloppen bij uw nabestaanden. Echter is er voor hen vaak ook de mogelijkheid om eventuele restschuld met uw nalatenschap te voldoen.

frisia lening

Afbetaling lukt niet

Mocht het u overkomen dat u de aflossing niet kunt betalen, neem dan direct contact op met uw kredietverstrekker. Er zijn vaak wel mogelijkheden tot een oplossing.

Mocht u een klacht hebben over een krediet of adviseur, dien dan een klacht in bij de verstrekker. Mocht nu niet tevreden zijn met het antwoord dan kunt u altijd vragen stellen aan het KIFID.

De beste lening van 2019 vergelijken!

Wilt u vergelijken welke lening in 2019 voor u het meest geschikt is? Heeft u al zin in een verre vakantie of een nieuwe auto? Vergelijk dan nu onze beste keuzes op onze site via de lening vergelijker. Voor een zakelijke lening kunt u terecht bij onze zakelijke vergelijker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *