De beste zakelijke lening van 2019!

Wij begrijpen dat het voor u als organisatie lastig kan zijn om een doorlopend krediet of persoonlijk lening af te sluiten. Daarom vergelijken wij voor u de beste opties op het gebied van zakelijk krediet.

Een zakelijk krediet kunt u voor veel verschillende redenen afsluiten. Vaak is het fijn om tijdelijk de ruimte te financiële ruimte te hebben om extra investeringen te doen. Dit lukt vaak niet met uw huidige werkkapitaal. Met deze investeringen heeft u ruimte om te groeien met uw bedrijf.

We spreken van een zakelijke lening als het doel van het krediet binnen de zakelijke sfeer is en het te financieren doel tot het bedrijf gaat behoren. Een zakelijk krediet gaat er voor zorgen dat u op korte termijn een verbeterde liquiditeit heeft.

Het is goed om je te beseffen dat de lening afgesloten wordt op naam van de onderneming en de hoogte van het krediet vaak gebaseerd wordt op basis van de resultaten van de onderneming.

frisia lening

Verschillende zakelijke leningen

Uit ervaring hebben wij geleerd dat het wij is om meerdere aanbieders te vergelijken. Uw organisatie kun hiermee duizenden euro’s besparen. Wij hebben voor u al de beste opties op een rij gezet. Kies met een goed gevoel één van onze aanbieders zodat u zich met een gerust gevoel kunt focussen op uw onderneming.

Wij hebben in onze vergelijking alleen gekozen voor betrouwbare partijen. Wij hebben in onze vergelijking zakelijke kredietverstrekkers gelet op verschillende punten. De kredietverstrekker daarentegen let vaak op onderstaande punten bij het verstrekken van een zakelijk krediet.

  • Bestaansduur van uw organisatie. Bij de gemiddelde kredietaanbieder moet de organisatie minimaal twee jaar zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel.
  • Locatie vestiging eigenaar of locatie organisatie.
    Het is voor de krediet verstrekker van belang of deze in Nederland is gevestigd in verband met de aansprakelijkheid.
  • Omzet
    De kredietverstrekker wil graag weten of uw organisatie aan een minimum inkomen voldoet. Vaak is dit minimaal €50.000 per jaar, maar dat verschilt per lening.
  • Jaarrekening. Op basis van uw omzet, met als bewijs uw jaarrekening, zal een zakelijke lening wel of niet verstrekt worden. Hier zal door de verstrekker een risico analyse op los worden gelaten.

Welke zakelijke lening moet ik kiezen?

Wij raden u aan om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Het is belangrijk om te weten dat zakelijke leningen niet geregistreerd worden bij BKR. Daarnaast is het mogelijk dat u bij een zakelijke lening te maken krijgt met een afsluitprovisie.

De beste lening van 2019 vergelijken!

Het is ook mogelijk om een rekening courant af te sluiten of te kiezen voor een microkrediet. Ga naar onze vergelijkingspagina om uw beste optie uit te kiezen.

Via bovenstaande vergelijker kunt u vergelijken welke lening in 2019 voor uw organisatie passend is. Investeer direct in de toekomst van uw onderneming! Mocht u toch een privé lening willen afsluiten kunt u deze ook bij ons vergelijken. Om een zakelijk krediet aan te vragen kunt u zoeken bij onze zakelijke vergelijker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *